Focuri de armă la Vicovu de Sus pentru reținerea unor contrabandiști de țigări. Suspecții au fugit în Ucraina abandonând țigări în valoare de peste 70.000 de lei


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni au tras cinci focuri de armă pentru a reține mai mulți suspecți de contrabandă care se aflau în apropierea frontierei în zona localității Vicovu de Sus, aceștia fugind în Ucraina și au abandonat 6000 de pachete de țigări.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisar șef Ilie Poroch Serițan, polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Vicovu de Sus au observat, vineri, în apropierea frontierei de stat, pe raza localității Vicovu de Sus un grup de persoane care se deplasa de la frontieră spre interiorul ţării, transportând colete voluminoase.

Polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea persoanelor în cauză și i-au somat prin voce, iar pentru că nu s-au oprit au fost trase cinci focuri de avertisment, iar suspecții au abandonat coletele și au fugit pe teritoriul ucrainean.

 Imediat au fost anunțate autoritățile de frontieră ucrainene despre producerea evenimentului, totodată procedându-se la verificarea zonei fiind găsite 12 colete cu țigări cu 6.000 pachete de țigări, de diferite mărci, în valoare de 70.200 lei, care au fost confiscate.

Polițiștii de frontieră derulează în acest caz cercetări pentru contrabandă în formă agravantă și trecere frauduloasă a frontierei de stat, precum și pentru depistarea persoanelor implicate.


Intră acum și în grupul de