Casă din Siminicea afectată de un incendiu izbucnit de la un scurt circuit la un conductor electric defect

O casă din Siminicea a ars în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un incendiu care a izbucnit de la un scurt circuit la un conductor electric defect.

Potrivit ISU Suceava, pompierii militari ai Detaşamentului Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Siminicea şi Dumbrăveni, au intervenit în noaptea de vineri spre sâmbătă cu patru autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu, izbucnit la o casă din comuna Siminicea.

La sosirea echipajelor de pompieri, flăcările se manifestau în interiorul şi în podul locuinţei, construită din chirpici, existând pericolul de propagare la adăpostul de animale.

Incendiul a fost lichidat după o intervenție de peste două ore.

În incendiu au ars bunuri materiale dintr-o cameră, acoperişul casei pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp, elemente de tâmplărie, obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică şi altele și s-au degradat pereţii unei alte camere şi bunurile din interiorul ei.

Flăcările au izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect, precizează sursa citată.

ISU Suceava notează că prin intervenția pompierilor a fost salvat adăpostul de animale.

loading...