Focuri de armă la Lupcina pentru reținerea a trei suspecți de contrabandă cu țigări


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Brodina au tras, marți, focuri de avertisment pentru prinderea a trei suspecți de contrabandă cu țigări care însă au reușit să fugă.

Potrivit Poliției de Frontieră Suceava, o patrulă a poliției de frontieră din cadrul sectorului a observat în apropierea frontierei de stat, pe direcția localității Lupcina, trei persoane care transportau către interiorul țării colete voluminoase.

Polițiștii de frontieră au procedat la somarea prin voce a persoanelor în cauză, moment în care acestea au abandonat coletele și au fugit spre localitatea Lupcina.

Deoarece persoanele în cauză nu s-au supus somațiilor prin voce, polițiștii de frontieră au tras două focuri de avertisment.

În acest caz au fost informate autoritățile de frontieră ale statului vecin despre eveniment, concomitent cu dispunerea unor măsuri de supraveghere și cercetare a zonei.

Polițiștii de frontieră au descoperit în zonă trei colete care conțineau 3.500 pachete cu țigări Marble, în valoare de aproximativ 41.000 lei.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării iar cercetările continuă în vederea identificării persoanele implicate și a documentării întregii activități infracționale.


Intră acum și în grupul de