Țigări de contrabandă de 170.000 de lei găsite într-un Mitsubishi Shogun abandonat în apropierea frontierei în Vicovu de Sus


Intră acum și în grupul de

Țigări de contrabandă de 170.000 de lei au fost găsite, vineri, de polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Vicovu de Sus într-un autoturism abandonat lângă frontieră.

Potrivit Poliției de Frontieră Suceava, polițiștii de frontieră din cadrul SPF Vicovu de Sus au descoperit abandonat în apropierea frontierei de stat un autoturism Mitsubishi Shogun, fără numere de înmatriculare, în care au putut fi observate mai multe colete cu țigări.

Autoturismul a fost dus la sediul sectorului pentru continuarea cercetărilor, iar în urma inventarierii coletelor descoperite în acesta a rezultat cantitatea de 14.460 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 169.000 lei.

În acest caz se efectuează verificări în vederea identificării persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale, autoturismul folosit la activitatea infracțională, în valoare de 6.700 de lei, fiind indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor, precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de