În urma alocării insuficiente din partea Guvernului, toate economiile făcute de departamentele din CJ Suceava și unitățile subordonate vor fi folosite pentru plata salariilor angajaților


Intră acum și în grupul de

Toate economiile făcute de departamentele din Consiliul Județean Suceava sau din subordinea CJ Suceava vor fi folosite pentru a se asigura plata salariilor angajaților din aceste instituții în condițiile în care la rectificarea bugetară Guvernul a alocat județului Suceava doar 1,8 milioane de lei când doar pentru Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava sunt necesare pentru funcționare 8 milioane de lei.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a spus, marți, într-o conferință de presă, că în ședința din 29 noiembrie CJ Suceava va rectifica bugetul pentru a se asigura plata salariilor angajaților.

„Din toate economiile făcute cred că o să găsim soluții, chiar dacă Guvernul ne-a dat destul de puțini bani, 1,8 milioane de lei. Din economiile din aparatul CJ Suceava nu vor fi probleme cu salariile pentru aparatul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava și de la toate unitățile subordonate”, a spus Flutur.

El a arătat că fondurile vor fi alocate prin aprobarea proiectului de rectificare a bugetului.

„Tragem linie acum.Din economiile la alte departamente, inclusiv la DGASPC Suceava, pe lângă 1,8 milioane pe care îi primim de la Guvern, toate aceste economii merg spre alocările necesare ca să închidem anul fără niciun fel de restanță față de angajați”, a spus Flutur.


Intră acum și în grupul de