Gheorghe Flutur și-a înscris candidatura pentru funcția de președinte al Ligii aleșilor locali PNL din România: Sper să reprezint bine interesele celor peste o mie de primari și peste 15.000 de aleși locali liberali


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, marți, că și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al Ligii Aleșilor locali PNL din România, ședința de alegeri urmând să se desfășoare sâmbătă, la Cluj Napoca.

„Mi-am depus candidatura pentru președinția Ligii Aleșilor Locali din PNL”, a spus Flutur într-o conferință de presă.

„Sunt optimist, sper să fac o echipă bună și să reprezint interesele celor peste o mie de primari liberali și peste 15.000 de aleși locali liberali din România”, a spus liderul liberal sucevean.

El consideră că un proiect important al Ligii trebuie să fie implicarea primarilor și aleșilor locali liberali în sărbătorirea Centenarului Unirii.

„Cred că liberalii trebuie, într-un anumit fel, să sărbătorească și să se implice în Centenar. Avem o datorie față de înaintașii noștri care au avut foarte multă inițiativă”, a spus Flutur.

El a mai declarat că el consideră că aleșii locali liberali vor trebui să vină cu exemple de bune practici.

Potrivit noilor prevederi ale Statutului PNL, președintele Ligii aleșilor locali din PNL este membru al Biroului Politic Național la partidului.


Intră acum și în grupul de