Sancțiuni în valoare de 265.000 lei aplicate de polițiștii suceveni, în urma unor controale pentru combaterea faptelor de evaziune fiscală


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul I.P.J. Suceava au organizat joi, 23 noiembrie a.c., o amplă acţiune de verificare a mai multor unităţi economice, pentru prevenirea şi combaterea faptelor de evaziune fiscală, contrabandă și comerț ilicit.

Potrivit IPJ Suceava, în cadrul acţiunii au fost verificate 102 societăți comerciale, persoane fizice, întreprinderi individuale/familiale.

„Poliţiştii au aplicat 101 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 265.000 lei şi au constatat săvârşirea unei infracţiuni. Totodată, au fost confiscate bunuri în valoare de peste 30.720 lei, constând în țigări, produse industriale”, a precizat IPJ Suceava.

Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, polițiștii arătând că legalitatea actelor de comerţ este un obiectiv prioritar, mai ales în condiţiile în care se preconizează o intensificare a activităţilor comerciale generată de apropierea sărbătorilor specifice lunii decembrie.

 


Intră acum și în grupul de