Bărbat din Frătăuții Vechi acuzat în Austria de furt din bancomate și de autoturisme, reținut în baza unui mandat european de arestare

Un bărbat din Frătăuții Vechi care este acuzat în Austria de furt din bancomate și furt de autoturisme a fost reținut de polițiștii suceveni în baza unui mandat european de arestare.

Potrivit Poliției Județene Suceava, în cursul zilei de 29 noiembrie, în urma măsurilor operative întreprinse, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Suceava, l-au identificat pe raza comunei Frătăuții Vechi, pe un localnic de 42 de ani, urmărit internațional, întrucât pe numele acestuia, autoritățile austriece au emis un mandat european de arestare pentru comiterea unor infracțiuni de furt din bancomate și de autoturisme.

Sursa citată arată că suspectul, ce nu figura urmărit la nivel naţional, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava care a dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore, fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat Curţii de Apel Suceava.

loading...