Ministerul Sănătăţii a alocat în acest an fonduri de peste 24 de milioane de lei pentru realizarea unor investiţii la Spitalul Municipal Fălticeni şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava


Intră acum și în grupul de

Directorul executiv interimar al Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, Petru Sebastian Jureschi, a precizat, vineri, într-un comunicat de presă că Ministerul Sănătății a alocat pentru anul 2017, prin DSP Suceava, către autoritățile administrației publice locale fonduri în valoare de 24.059.000 lei.

Jureschi a spus că din aceste fonduri, 15 milioane de lei au fost alocate pentru continuarea obiectivelor de investiţii la Spitalul municipal Fălticeni.

El a precizat că pentru dotarea cu aparatură medicală a Secţiei de Îngrijiri Paliative şi a Secţiei de Cardiologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou Suceava”  au fost alocaţi  5.152.000 de lei în acest an.

Totodată, alţi 3.907.000 de lei au fost alocaţi pentru executarea lucrărilor de reparații capitale la spaţiul destinat funcţionării Secția de Îngrijiri Paliative din cadrul Spitalul Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava.


Intră acum și în grupul de