Cușnir: Un oraș condus inteligent, atrage inteligența. Oamenii de calitate fug dintr-un oraș condus prost și de aceea absolvenții de liceu din Suceava pleacă la Cluj sau în străinătate


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Sucaeva, Dan Ioan Cușnir, consideră că un oraș care este condus inteligent atrage inteligența, iar oamenii de calitate fug dintr-un oraș condus prost așa cum este Suceava de unde tinerii preferă să plece spre Cluj Napoca sau în străinătate.

Cușnir a spus în emisiunea Exclusiv 90 de minute că este nevoie de o conducere inteligentă a municipiului Suceava pentru ca tinerii să rămână în oraș, iar oameni inteligenți să fie atrași să se mute în Suceava.

„Un oraș condus inteligent atrage inteligența. Tot mai mulți oameni inteligenți vor veni în acel oraș. Un oraș condus prost, pierde inteligența. Oamenii de calitate fug. Fug în străinătate, fug în Cluj. Toți absolvenții de liceu (din Suceava n.r. ) vor să plece la Cluj. Fug la București, fug la Timișoara, fug la Oradea, fug în străinătate, pentru că orașul este condus prost”, a spus Cușnir.

El susține că soluția este ca orașul să fie condus inteligent.

„Suceava trebuie condusă inteligent pentru a atrage inteligență. Nu avem altă soluție”, a spus liderul PSD Suceava.

El a menționat că împreună cu echipa PSD Suceava lucrează la un proiect prin care municipiul Suceava să devină un oraș care să atragă inteligența.

„Spre dezamăgirea multora lucrăm temeinic și numai asta ne preocupă. Totul pentru Suceava, numai cu suceveni, cu oameni născuți și educați în Suceava”, a conchis Dan Ioan Cușnir.


Intră acum și în grupul de