Elevii Centrului Școlar „Sf. Andrei” din Gura Humorului la Târgul European de Crăciun. Vizitatorii au achiziționat obiecte lucrate manual de elevi, iar Narcisa Ungureanu a oferit un recital de muzică populară și colinde


Intră acum și în grupul de

Craciunul inseamna bucurie si darnicie. Din dorinta de a promova aceste doua valori CSEI „Sf. Andrei” a reunit  cadrele didactice si elevi pentru a marca Targul European de Craciun.

Activitatea se inscrie in randul evenimentelor propuse de Comisia pentru proiecte Europene si a avut ca scop strangerea de fonduri destinate unei cauze nobile.

La targ cei prezenti au putut sa se bucure si sa achizitioneze obiecte lucrate manual de catre elevii scolii noastre: icoane, felicitari, scrisori pentru Mos Craciun, tablouri rustice, suporturi de servetele, figurine din martipan si turta dulce plus multe alte surprize.

Surpriza evenimentului a fost invitata Narcisa Ungureanu care ne a incantat cu un repertoriu din muzica populara si colinde. Deasemenea a fost organizat si un photo corner unde fotografiile au fost scoase la minut.

Targul de Craciun a fost vizitat atat de elevii si profesorii din scoala noastra cat si reprezentati ai scolii 2 si 3 din Gura Humorului, de la Liceul Alexandru cel Bun si Primarie.

Multumim tuturor participantilor,  domnului Director Ciocoiu Mihail pentru sprijin  si uram sarbatori cu bine tuturora.

Oranizatori eveniment: Iordache Anca, Sava Emanuela, Liliana Ciocoiu, Simeria Maria.

Colaboratori: Profesori ai  scolii CSEI „SF. Andrei” Gura Humorului, Prof. Mihailescu Loredana – Scoala numarul 2, Prof.  Mazare Adriana – Scoala numarul 3, Gura Humorului.

 


Intră acum și în grupul de