Polițiștii au depistat și în acest week-end suceveni care conduceau autoturisme deși nu dețin permis de conducere


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au depistat și în acest week-end suceveni care se aflau la volanul unor autoturisme deși nu dețin permis de conducere.

 

Potrivit Poliției Județene Suceava, vineri după amiaza, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Cajvana a oprit pentru control la intersecţia DJ 178D, cu DC 43, din localitate, autoturismul condus de un localnic de 55 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În acest caz s-a întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Sâmbătă seara, în timp ce acționa pe raza comunei Hănțești, o patrulă din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata, a observat un autoturism care a pătruns de pe un drum comunal neclasificat pe DJ 208D și al cărui șofer,  la vederea echipajului de poliție, a efectuat manevra de mers înapoi, a oprit autoturismul și a coborât, fiind oprit de polițiști și identificat ca fiind un localnic de 26 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Și în acest caz s-a deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de