Operatorul turc Need Tour s-a lansat pe piața de turism din România și va avea un charter către Turcia din Suceava

Need Tour, tour operator cu renume în Turcia specializat în incoming în Antalya, Kusadasi, Bodrum şi Marmaris, s-a lansat pe piaţa de turism din România şi a prezentat în faţa a 300 de parteneri noutăţile şi planurile sale în cadrul evenimentului de lansare ce a avut loc între 15 şi 17 decembrie, la Poiana Braşov.

Potrivit unui comunicat al companiei, înglobând servicii complete, prompte şi de calitate, cu o abordare complexă şi o expertiză turistică dovedită, Need Tour România îşi propune să ducă experienţa călătoriei la un alt nivel.

„De-a lungul timpului, Need Tour a transformat călătoriile în experienţe unice, personalizate pentru dorinţele fiecărui client, oferind pachete exclusiviste şi corporate dar şi produse pentru segmentul mid-level, cu ajutorul unei echipe de profesionişti cu peste 10 ani de experienţă în turismul din zona balcanică. Compania estimează că, în 2018, peste 12.000 de clienţi vor ajunge în Turcia prin patru curse charter, ce vor decola săptămânal din Bucureşti, Cluj, Oradea şi Suceava, şi peste 3.000 cu pachete individuale, beneficiind, astfel, de ofertele companiei, specializată în incoming în Antalya, Kusadasi, Bodrum şi Marmaris”, se arată în comunicat.

Need Tour România oferă pachete şi produse de lux, adaptate pentru nevoile turiştilor săi, dar şi pachete pentru familii şi, pentru ca siguranţa şi confortul fiecărui client primează, acestea includ toate asigurările necesare călătoriilor. Mai mult, pentru a veni în întâmpinarea pieţei, agenţia îşi propune ca din 2018 toate pachetele sale să includă o asigurare împotriva insolvenţei.

“Lucrăm cu oameni şi, mai ales, pentru oameni, dorind să le asigurăm vacanţa de vis pe care şi-o doresc şi pe care o merită. Din acest motiv, facem tot posibilul ca, de fiecare dată, clienţii noştri să se simtă relaxaţi şi în siguranţă când călătoresc. Alături de o companie internaţională de asigurări ne dorim ca, din 2018, toate pachetele pe care le punem la dispoziţia partenerilor noştri să poată include o soluţie de asigurare de tip INSO, care să protejeze fiecare pachet împotriva insolvenţei. Ne propunem şi facem toate demersurile care ţin de noi pentru a găsi o modalitate de a oferi agenţiei revanzatoare partenere şi clientului final acoperire în caz de insolvenţă/faliment”, a explicat Aytac Acikgoz, co-fondator şi Director Departament Dezvoltare, Need Tour România.

 

Need Tour România a organizat între 15 – 17 decembrie Gala de lansare Need Tour la Poiana Braşov unde au participat peste 300 de parteneri – agenţii de turism, lanţuri hoteliere internaţionale din destinatiilele de vacanţă din Turcia (Rixos Hotels, Alvadonna Hotels, Bellis Deluxe Antalya, Ela Quality Resort) şi companii aeriene, printre care Tarom, Corendon, Atlas, dar şi invitaţi ai Camerei de Comerţ şi Industrie a României şi cei ai Camerei de Comerţ Internaţionale.

“Vom avea în permanentă şi vom oferi partenerilor oferte speciale. În Antalya avem o relaţie foarte bună şi un parteneriat direct, extrem de valoros şi solid cu hotelurile, aşadar în fiecare săptămână vom avea cu anumite hoteluri oferte de tip best rate guarantee. Pentru 2018, credem că destinaţia preferată a Românilor va fi Belek, care oferă condiţii excepţionale atât pentru segmentul luxury, cât şi pentru familii”, a adăugat Mihaela Crăciun, General Manager Need Tour România.