Trei bărbați reținuți pentru tentativă de omor după ce au bătut cu răngi și un topor un bărbat din Ostra


Intră acum și în grupul de

Trei bărbați din Ostra au fost reținuți, marți, și sunt cercetați pentru tentativă de omor după ce au bătut cu răngi și un topor un bărbat din localitate.

Potrivit Parchetului Tribunalului Suceava, procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Dumitru Dorel Cocîrdan,  Valentin Bogdan Cocîrdan și Ionuţ Andrei Cocîrdan, cercetați pentru tentativă de omor, iar marți s-a dispus reținerea acestora pe o perioada de 24 de ore și s-a solicitat Tribunalului Suceava arestarea preventivă  a inculpaților pentru o perioada de 30 de zile.

Ancheta a stabilit că în data de 5 noiembrie 2017, Dumitru Dorel Cocîrdan  (înarmat cu o rangă), Ionuţ Andrei Cocîrdan  (înarmat cu o rangă) şi Valentin Bogdan Cocîrdan  (având asupra sa un topor), fără a purta vreo discuţie cu un bărbat care era în trecere prin fața locuinței lor, s-au năpustit asupra acestuia şi i-au aplicat multiple lovituri cu răngile și toporul.

Cei trei agresori l-au lovit pe bărbat în zona cranio-cerebrală, iar după ce acesta s-a prăbuşit într-un şanţ de la marginea drumului au continuat să-i aplice multiple lovituri peste tot corpul.

După agresiune, bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde a fost supus unor intervenţii chirurgicale complexe.

În acest caz cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale, precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de