Poliția Suceava a amendat mai mulți șoferi care au parcat neregulamentar în zona Universității Suceava. Măsura a venit după ce au fost depuse plângeri privind blocarea accesului în zona universității


Intră acum și în grupul de

Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Suceava a solicitat Poliției Județene Suceava să soluționeze parcării din perimetrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava care generează blocarea accesului spre această instituție de învățământ.

Potrivit unui comunicat al ATOP Suceava, în ceea ce privește blocarea accesului în zona perimetrală a Universității ”Ștefan cel Mare”, conducerea I.P.J. Suceava în cooperare cu Biroul Rutier Suceava și reprezentantul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava, s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care, au fost identificate montate indicatoarele rutiere care interzic oprirea și staționarea mijloacelor auto, pe aleea de acces dinspre strada Universității către corpul „H” al instituției de învățământ superior.

În aceste condiții au fost aplicate sancțiuni contravenționale față de șoferii care nu respectă semnificația acestora, atât de polițiștii rutieri din cadrul I.P.J. Suceava, cât și de poliția locală.

ATOP Suceava menționează că, totodată, au fost stabilite măsuri de reglementare a traficului rutier pe strada Teilor, fiind informată în acest sens Primăria municipiului Suceava.


Intră acum și în grupul de