Acțiunea caritabilă „Daruri pentru toți copiii”, la trei unități de asistență socială din Fălticeni, Gura Humorului și Dolhasca

Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate „EUROACTIV” Suceava, Asociaţia ”Alecs Group” Suceava şi Fundația Filantropică Medical Creștină ”CHRISTIANA”, în parteneriat cu Palatul Copiilor Suceava, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului – Suceava, împreună cu colectivul de cadre didactice alături de elevii unităților școlare ”Miron Costin” din Suceava și ”Mihai Halunga” din Hânțești au organizat vineri, 22 decembrie a.c., acțiunea caritabilă ”Daruri pentru toți copiii”.

Aceasta s-a desfășurat la trei unități de asistență socială: Servicii multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate din Fălticeni și Gura Humorului și la Centrul de Plasament de tip familial ”Sf. Gheorghe” din Dolhasca.

Potrivit organizatorilor, în deschiderea acțiunilor elevii Școlii Gimnaziale ”Mihai Halunga” din Hântești coordonați de prof. Mihai Greciuc au încântat sufletele copiilor cu o scenetă de teatru religioasă ”Trebuie că-i o minune” închinată nașterii Domnului Isus Hristos, apoi elevii Școlii ”Miron Costin” coordonați de învățătoarea Ana Ștefură au oferit un scurt moment de colinde și dans.

Darurile de la Moş Crăciun au fost oferite din partea sponsorilor: Alka Trading Bucureşti, S.C. Rocast Nord Suceava, Fundaţia Filantropică Creștin Medical „Christiana”, S.C. Simba Invest S.R.L. din Bacău, S.C. Trust Orizont Suceava, S.C. Killer din Horodnic de Jos, S.C. Clevit S.R.L., iar doamnele Lucia Croitoru și Liliana Popovici au oferit dulciuri pentru toți participanții, produse de igienă și de întreținere a centrelor de copii, iar elevii și cadrele de la școala ”Miron Costin” Suceava au oferit rechizite școlare în valoare de peste 1200 lei.

loading...