Aproape 30 de tone de fân au ars sau s-au degradat într-un incendiu care a afectat o gospodărie din Sălăgeni din cauza jocului copiilor cu focul.Doi câini care erau legați au murit în incendiu


Intră acum și în grupul de

Jocul copiilor cu focul a provocat, sâmbătă, un incendiu într-o gospodărie din Sălăgeni, comuna, Dumbrăveni în care au ars circa 14 tone de fân și s-au degradat alte 14 tone de fân.

Potrivit ISU Suceava, pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Dumbrăveni, au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu, izbucnit la o gospodărie din satul Sălăgeni din comuna Dumbrăveni.

La sosirea echipajelor, ardeau mai mulți baloți de paie (rotunzi), dispuși pe o lungime de circa 20 de metri, de-a lungul unui gard, în grădina gospodăriei, și care puneau în pericol casa de locuit și construcțiile anexe.

Sursa citată arată că au ars aproximativ 14 tone de fân și s-au degradat alte 14 tone de fân și circa 20 de metri liniari din gardul de tablă, iar doi câini, care erau legați în apropierea baloților de fân au murit.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost jocul copiilor cu focul, precizează sursa citată.

Incendiul a fost lichidat după o intervenție de aproape patru ore, iar pompierii au salvat casa de locuit, anexele gospodărești și circa 20 de tone de fân.


Intră acum și în grupul de