Negură: Ministrul Turismului decontează lucrările la pârtia de schi de pe Rarău. Urmează recepția finală și omologarea


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, a anunțat, luni, după o întâlnire cu ministrul Turismului, Titus Dobre, ca acesta va deconta întreaga sumă de 4,3 milioane de lei pentru realizarea ultimelor plăți la pârtia de schi de pe Rarău.

„Am stat aproximativ o oră cu ministrul și a înțeles exact cum a fost situația cu  documentele. Totul e în regula, îi mulțumesc că m-a ajutat și îmi dă toți banii”, a spus Negură.

Primarul a menționat că în cursul zilei de marți urmează să aibă o întâlnire cu firmele ce au câștigat licitația, urmând ca în cursul săptămânii să semneze contractul de delegare și gestiune a pârtiei de schi.

Mihăiță Negură a mai spus că va începe și omologarea pârtiei, care va fi făcută de Primărie împreună cu firma care va gestiona pârtia.

Primarul a precizat că a primit și de la Inscom, firma care a executat lucrarea, o adresă prin care cer să predea investiția și să fie făcută recepția finală.

Negură a menționat că se va realiza și reînnoirea avizului de la ISCIR pentru instalația de cablu. El speră ca în acest sezon să fie deschisă pârtia de schi de pe Rarău.


Intră acum și în grupul de