Tânăr cu permisul suspendat, depistat când conducea un autoturism cu remorcă. La vederea polițiștilor a oprit brusc simulând o defecțiune tehnică


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 23 de ani a fost depistat pe DN 2 în timp ce conducea un autoturism cu remorcă deși avea permisul de conducere suspendat.

 

Potrivit Poliției Județene Suceava, vineri, în jurul orei 08.35, în timp ce acționa pe DN 2, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava, a observat un autoturism cu remorcă, al cărui conducător auto, la vederea echipajului de poliţie a oprit brusc, insinuând o defecţiune tehnică.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, autoturismul cu remorcă a fost condus de un tânăr de 23 de ani, din județul Botoşani, care are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru perioada 12.11.2017- 09.02.2018.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”.


Intră acum și în grupul de