O tânără din Marginea a lovit cu mașina doi rădăuțeni pe o trecere pentru pietoni. Cei doi au fost transportați la spital


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 67 de ani și o femeie de 61 de ani din Rădăuți au fost răniți, sâmbătă seara, pe o trecere pentru pietoni din Rădăuți după ce au fost loviți de mașina condusă de o tânără din comuna Marginea.

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă seara, în timp ce conducea autoturismul pe str. Calea Bucovinei din municipiul Rădăuți, o tânără de 20 de ani, din comuna Marginea, a surprins și accidentat un bărbat de 67 de ani și o femeie de 61 de ani, ambii localnici, care, în calitate de pietoni, s-au angajat în traversarea regulamentară a străzii,  pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

În urma impactului, cei doi pietoni au suferit leziuni, fiind transportați cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Tânăra a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de