Terenul de sport al Colegiului Tehnic ”Samoil Isopescu” va fi modernizat cu 1,2 milioane de lei, cu suprafața de joc sintetică, nocturnă și gradene pentru spectatori. Lungu: Ne confruntăm cu o lipsă cronică de astfel de spații


Intră acum și în grupul de

Consiliul Local Suceava urmează să aprobe, joi, indicatorii tehnico-economici pentru modernizarea terenului de sport al Colegiului Tehnic „Samoil Isopescu” din Suceava.

Potrivit proiectului inițiat de primarul Ion Lungu, costul investiției este estimat de 1,26 de milioane de lei.

Proiectul presupune, între altele, montarea unei pardosele elastice cu cauciuc granulat, pe 1.600 de mp, gradene, împrejmuire teren, instalație de nocturnă, dar și grup sanitar.

Primarul Ion Lungu arată în expunerea de motive că „în Suceava ne confruntăm cu o lipsă cronică de amenajări publice destinate activităților sportive pentru publicul larg”.

El consideră că pentru asigurarea activităților sportive este necesară amenajarea de terenuri de sport multifuncționale în aer liber care să asigure condiții calitativ ridicate și care să asigure siguranță maximă practicanților de sport din municipiul Suceava.

Primarul a menționat că acest teren de sport se vor face amenajări pentru practicarea de minifotbal, handbal, volei, baschet și tenis de câmp.

Lucrările de modernizare urmează să fie realizate în 12 luni.

 


Intră acum și în grupul de