O fetiță de 4 ani, mama ei și bunica din Dolhasca sunt căutate de Poliția Suceava. Ele au plecat de o săptămână de acasă și nu au revenit


Intră acum și în grupul de

Poliţia Suceava caută trei persoane care au dispărut din Dolhasca în urmă cu o săptămână și nu s-au mai întors.

Este vorba o fetiță de patru ani, mama fetei și bunica fetei din partea mamei, care este din Republica Moldova, acestea părăsind domiciliul din Dolhasca.

Astfel, este căutată Vera Aioanei de 25 ani, domiciliată  în orașul Dolhasca, Alexandra Maria Aioanei de 4 ani, din Dolhasca și Elena Balan, de 49 de ani din Republica Moldova.

Cele trei au plecat în data de 17.01.2018, în jurul orei 07.00, de la adresa de domiciliu și nu au mai revenit până în prezent.

Vera Aioanei are înălțime de 1,60 m, constituție atletică, ochi albaștri, păr blond, până la nivelul umerilor, faţă ovală, sprâncene arcuite, nas drept.La data plecării era îmbrăcată cu geacă albastră din fâș, blugi de culoare neagră, gen colanți, în picioare purta ghete negre din piele, cu șireturi, având asupra sa o geantă maro deschis (dimensiuni 40×30 cm).

Fetița Alexandra Maria Aioanei are  înălțime de aproximativ 80 cm, ten deschis, păr blond, drept, ochi albaștri, fiind îmbrăcată cu o geacă de culoare roz.

Elena Bălan are înălțimea de  aprox. 1,70 m, este corpolentă, are fața ovală, parul șaten, tuns scurt, are accent moldovenesc, poartă ochelari, fiind îmbrăcată cu o geacă albastru închis, pantaloni de culoare închisă, iar în picioare purta cizme negre, până la nivelul genunchiului.

„În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie”, a arată Poliția Suceava în apelul transmis.


Intră acum și în grupul de