Un bărbat din Bosanci, depistat la Șerbăuți transportând țigări de contrabandă. Autoturismul și țigările au fost confiscate


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni au continuat şi intensificat în ultima perioadă activităţile investigative în vederea identificării persoanelor care comercializează, depozitează sau transportă ţigarete de contrabandă.

Astfel, sâmbătă seara la ora 22:25, o patrulă din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți,  a oprit pentru control pe DJ 209D, din comuna Șerbăuți, un autoturism înmatriculat în străinătate, condus de un bărbat de 54 de ani din comuna Bosanci.

În urma controlului interiorului autoturismului, polițiștii au identificat 11.340 bucăţi țigarete de diferite mărci, de proveniență ucraineană și duty-free, bunuri despre care, conducătorul auto a declarat că îi aparţin, dar că nu are documente de provenienţă.

         Țigările în valoare de aproximativ 6.800 lei au fost confiscate, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul poliției.

În acest caz a fost deschis un dosar penal, iar bărbatul de 54 de ani este cercetat pentru contrabandă.

Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, avertizează Poliția Suceava menționând că poliţiştii vor acţiona atât în vederea identificării celor cu preocupări infracţionale pe linia introducerii în ţară a ţigărilor de contrabandă cât şi a celor care transportă, depozitează sau comercializează astfel de produse.


Intră acum și în grupul de