Furt dintr-un dulap cu cifru destinat clienților dintr-un centru comercial sucevean. Un tânăr a văzut și memorat cifrul de securitate format și apoi a furat mai multe bunuri depozitate de un client


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 19 ani este cercetat pentru furt calificat după ce a furat dintr-o cutie cu cifru de depozitare dintr-un centru comercial sucevean mai multe bunuri depozitate după ce a văzut codul tastat de un client.

Potrivit Poliției Județene Suceava, Secția de poliţie Burdujeni a fost sesizată, vineri, de un localnic de 32 de ani, despre faptul că i-a fost furată o geacă cu bunuri din dulapul destinat clienţilor din incinta unui complex comercial din municipiul Suceava.

Polițiștii au stabilit faptul că, profitând de neglijența victimei, care, după ce și-a lăsat într-o cutie pentru bagajele clienţilor, o geacă cu diverse bunuri, a format cifrul de securitate fără să se asigure de confidențialitatea acestuia, iar persoane necunoscute i-au sustras-o, prejudiciul fiind de circa 600 lei.

În urma activităţilor întreprinse de polițiști, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un tânăr de 19 ani, din județul Botoşani, care a recunoscut faptul că, fiind în zona dulapurilor destinate pentru bagajele clienţilor, a observat și memorat codul tastat de victimă pentru blocarea dulapului, după care a sustras din interior o geacă, ce a fost recuperată și restituită persoanei vătămate.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru de furt calificat, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de