Două tone de grăunțe cumpărate de Primăria Fălticeni pentru a hrăni sute de lebede și rațe care iernează pe iazurile din localitate


Intră acum și în grupul de

Primăria municipiului Fălticeni a anunțat că asigură hrană pentru păsările care iernează pe iazurile din localitate, respectiv pentru rațe și lebede, mai ales că în ultimele săptămâni, după ce iazurile au înghețat, mulți localnici au participat benevol la hrănirea celor aproape 200 de lebede.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Fălticeni, administrația locală a achiziționat două tone de grăunțe, iar de hrănirea păsărilor se ocupă angajații Direcției Tehnice.

O acțiune similară s-a desfășurat și anul trecut, când Primăria Fălticeni a ajutat păsările să treacă mai ușor peste perioada cu temperaturi foarte scăzute, reamintește administrația locală fălticeneană.

În ultimele săptămâni, după ce iazurile au înghețat, mai multe persoane din Fălticeni au participat benevol la hrănirea celor aproape 200 de lebede, se subliniază în comunicatul Primăriei Fălticeni.(N.B.)


Intră acum și în grupul de