Explozie într-o locuință din Hânțești din cauza acumulărilor de gaze de la butelia aragazului. O femeie a suferit arsuri, iar cei doi copii atacuri de panică


Intră acum și în grupul de

O femeie de 33 de ani din localitatea suceveană Hânțăști a suferit, joi dimineața, arsuri de gradul I și II în urma unei explozii produse în locuința sa din cauza unor acumulări de gaze provenite de la butelia aragazului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, explozia a fost produsă din cauza unei acumulări de gaze de la butelia aragazului și nu a fost urmată de un incendiu.

El a menționat că femeia a suferit arsuri de gradul I și II și a fost transportată la UPU Suceava.

În casă se mai aflau soțul femeii și doi copii care au suferit doar un atac de panică.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava a arătat că locuința a fost afectată cel mai mult în zona exploziei (bucătărie, baie și un hol), iar doi dintre pereții rămași în picioare, dar care prezentau pericol de cădere, au fost demolați de către pompierii militari, pentru a nu se înregistra și alte victime.

Găleată a mai spus că avarii s-au înregistrat și la trei locuințe învecinate și la două autoturisme parcate în zonă (uși, ferestre și fațade la case și elemente de caroserie la mașini).

„Explozia s-a produs în bucătăria locuinței, cel mai probabil, în urma unei acumulări de gaze de la butelie”, a precizat slt. Alin Găleată.

La acest eveniment au intervenit două autospeciale și o ambulanță SMUR ale ISU Suceava și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.


Intră acum și în grupul de