Primăria Fălticeni roagă locuitorii să nu mai ofere pâine lebedelor care iernează pe iazurile din zonă pentru că nu este recomandat:Avem suficiente grăunțe pentru hrănirea păsărilor


Intră acum și în grupul de

Primăria Fălticeni a solicitat, joi, locuitorilor să nu mai ofere pâine lebedelor care iernează pe iazurile din zonă întrucât aceasta nu este recomandată pentru hrana acestor păsări.

 

Primăria Fălticeni arată într-un comunicat de presă că, începută de la debutul acestei săptămâni, acțiunea de hrănire a lebedelor care iernează pe iazurile din Fălticeni va continua până la topirea gheții.

În acest moment Primăria Fălticeni are asigurată o cantitate suficientă de grăunțe pentru a le oferi zilnic mâncare celor aproape 200 de lebede.

 

         Angajații Direcției Tehnice au grijă ca păsărilor să nu le lipsească hrana, precizează sursa citată.

„Pentru că lebedele sunt prietenoase cu persoanele care se apropie de ele, administrația locală roagă populația să evite hrănirea cu pâine, nerecomandată de specialiști în cazul acestor păsări”, subliniază Primăria Fălticeni.

Reamintim că municipalitatea din Fălticeni a achiziționat două tone de grăunțe pentru asigurarea hranei lebedelor care iernează pe iazurile din localitate.(N.B.)


Intră acum și în grupul de