Accesul vizitatorilor în SJU Suceava limitat la două ore pe zi. Decizia conducerii SJU Suceava este motivată de creşterea numărului de cazuri de viroze respiratorii şi de rata scăzută de vaccinare antigripală în rândul populaţiei la risc de îmbolnăvire


Intră acum și în grupul de

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă “Sf. Ioan cel Nou” Suceava a decis limitarea accesului vizitatorilor la două ore pe zi din cauza creşterii numărului de cazuri de viroze respiratorii, inclusiv cu evidenţierea virusurilor gripale, dar şi a ratei scăzute de vaccinare antigripală în rândul persoanelor cu risc ridicat de îmbolnăvire.

Într-un comunicat de presă al SJU Suceava se precizează că această măsură de limitare a accesului vizitatorilor la două ore pe zi se aplică începând cu ziua de 6 februarie 2018.

Astfel, programul de vizită este prevăzut pentru intervalul 15.00 -17.00 de luni până vineri și de la 13.00 la 15.00 în zilele de sâmbătă și duminică.

“Dată fiind creşterea numărului de viroze respiratorii, inclusiv cu evidenţierea virusurilor gripale, având în vedere şi rata scăzută de vaccinare în rândul populaţiei cu risc crescut, copii şi vârstnici, conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă “Sf. Ioan cel Nou” Suceava decide limitarea accesului vizitatorilor la două ore pe zi începând cu data de 6 februarie 2018”, se menţionează în comunicatul de presă.

Totodată, în secțiile Anestezie Terapie Intensivă, Obstetrică-Ginecologie, Neonatologie, Pediatrie, Chirurgie Infantilă, Chirurgie generală, Ortopedie și Oncologie accesul vizitatorilor este complet interzis.

“Sperăm că decizia noastră se va bucura de înţelegerea dumneavoastră, pentru evitarea riscului de îmbolnăvire a pacienţilor internaţi”, se mai arată în comunicatul SJU Suceava.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de