Pui de căprioară ce a căzut în pârâul Valea Seacă din Câmpulung Moldovenesc și nu mai putea să ajungă pe uscat, salvat de pompierii militari


Intră acum și în grupul de

Un pui de căprioară care a căzut în albia pârâului Valea Seacă din Câmpulung Moldovenesc și nu mai putea să ajungă pe uscat și care încerca să iasă din apă și să ajungă pe uscat a fost salvat de pompierii militari câmpulungeni.

Potrivit ISU Suceava, vineri dimineață, în jurul orei 10:00, trecătorii au observat în albia pârâului Valea Seacă, din Câmpulung Moldovenesc, un pui de căprioară care se zbătea să iasă din apă.

Din cauza malurilor abrupte, cu o diferență de nivel de aproape 3 metri, puiul de căprioară nu reușea să ajungă pe uscat și era  zgribulit și aproape înghețat.

Pentru a salva animalul au fost chemați în ajutor pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, care au coborât în albie și au salvat căprioara.

Salvatorii au verificat ca puiul să nu fie rănit, l-au înfofolit bine și l-au dus la adăpost.

După o scurtă ședință foto, micuțul a fost dat paznicului de la Filiala Vânătorilor, care se va îngriji ca bietul animal să ajungă într-un loc sigur, departe de orice pericol, precizează sursa citată.(N.B.)


Intră acum și în grupul de