Doi tineri suceveni ce nu dețin permise de conducere, identificați în trafic de polițiști în timp ce conduceau autoturisme


Intră acum și în grupul de

Doi tineri suceveni care nu dețin permise de conducere au fost depistați în trafic de polițiștii suceveni în timp ce conduceau autoturisme.

Potrivit Poliției Județene Suceava, duminică la ora 00:20, în timp ce acționa pe DJ 178A, din comuna Todirești, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Suceava a oprit pentru control autoturismul condus de un tânăr de 24 de ani, din comuna Șerbăuți.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Sâmbătă seara, la ora 19:35, un echipaj din cadrul Poliției orașului Dolhasca a oprit pentru control pe un drum din localitatea Gulia, autoturismul condus de un localnic de 27 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar vehiculul i-a fost încredințat pentru a fi condus de proprietarul mașinii, un bărbat de 32 de ani, tot din orașul Dolhasca, pasager în vehicul.

În acest caz s-a întocmit dosar penal, tânărul de 27 de ani fiind cercetat  sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, iar bărbatul de 32 de ani este cercetat pentru ”încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere”.(N.B.)


Intră acum și în grupul de