Casa de Cultură a Studenților din Suceava finanțează cu 100.000 de lei cinci proiecte din domeniul cultural, artistic sau sportiv


Intră acum și în grupul de

Casa de Cultură a Studenţilor din Suceava (CCS), aflată în coordonarea Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava (USV), lansează un nou concurs de proiecte, în cadrul căruia studenţii sunt invitaţi să trimită aplicaţii din domeniul cultural, artistic sau sportiv. Cinci proiecte ce vor fi declarate câștigătoare vor primi finanțări în valoare totală de maximum 100.000 de lei.

Potrivit reprezentanților USV, această competiţie promovează proiectele care încurajează dezvoltarea personală şi profesională a studenţilor, implicarea civică, antreprenoriatul, precum și organizarea unor evenimente artistice.

„În cadrul competiției din 2018 vor fi aprobate maxim 5 proiecte. Pentru implementare, fiecare proiect declarat selectat va primi finanțare în valoare maximă de 20.000 de lei”, au precizat reprezentanții USV.

Proiectele se pot depune la sediul Casei de Cultură a Studenţilor din Suceava (Str. Zorilor nr. 6, et. 1) sau la adresa de e-mail: [email protected], în perioada 19 februarie-20 martie 2018. Ulterior, vor fi evaluate de către o comisie alcătuită din reprezentanţi ai CCS. Metodologia şi anexele pot fi descărcate de pe site-ul CCS: www.ccs-sv.ro .

Scopul principal al CCS este promovarea intereselor studenţilor Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava și implicarea acestora în viața comunității locale și regionale, prin diverse activităţi educaționale și de voluntariat. (M. T.)

 


Intră acum și în grupul de