Un șofer în vârstă de 18 ani din Capu Câmpului a acorșat cu oglinda un pieton și a părăsit locul evenimentului. El este cercetat penal


Intră acum și în grupul de

Un şofer în vârstă de 18 ani, din comuna Capu Câmpului, care a acroşat uşor un pieton cu oglinda retrovizoare în timp ce conducea un autoturism pe DC Larga Deal şi a plecat de la faţa locului, este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

Potrivit IPJ Suceava, un tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna suceveană Capu Câmpului, conducea, marţi, un autoturism pe DC Larga Deal, din aceeaşi comună, iar la un moment dat a acroşat uşor cu oglinda retrovizoare un localnic de 30 de ani care, în calitate de pieton, se deplasa neregulamentar pe partea dreaptă a drumului.

Sursa citată precizează că după impact conducătorul auto a plecat de la faţa locului şi s-a întors în momentul în care în locul respectiv se aflau polițiștii.

În urma accidentului, pietonul a fost rănit uşor şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

“Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, menţionează IPJ Suceava.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural.

(L.B.)


Intră acum și în grupul de