Teatrul municipal “Matei Vişniec” se alătură Campaniei UNITER “Artiştii pentru artişti”. Fondurile obţinute din vânzarea biletelor la spectacolul “Zadarnicele chinuri ale dragostei”, programat în data de 8 martie, vor fi virate în Fondul de Solidaritate Teatrală.


Intră acum și în grupul de

Directorul Teatrului municipal “Matei Vişniec” Suceava, Carmen Veronica Steiciuc, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că instituţia teatrală suceveană se alătură şi în acest an campaniei UNITER “ Artiştii pentru artişti”, aflată la a XVII-a ediţie, iar încasările obţinute din vânzarea biletelor pentru spectacolul programat în data de 8 martie 2018 vor fi virate în Fondul de Solidaritate Teatrală.

Steiciuc a spus că în data de 8 martie 2018 va avea loc la teatrul sucevean  spectacolul “Zadarnicele chinuri ale dragostei”, după W.Shakespeare, în regia lui Alexandru Bogdan, iar încasările din vânzarea biletelor vor fi virate în Fondul de Solidaritate Teatrală.

“Pentru că ne dorim o sală plină aşa încât sprijinul nostru să fie cât mai consistent, dar şi pentru că 8 martie este o zi specială, Teatrul municipal “Matei Vişniec” face un dar comunităţii şi pune în vânzare bilete mai ieftine cu 50 %, Astfel, preţul unui bilet pentru spectacolul din 8 martie 2018 este 10 lei”, a precizat Steiciuc.

Potrivit UNITER, Campania “Artiştii pentru artişti” este realizată în parteneriat cu instituţiile de teatru din Bucureşti şi din ţară şi “vine în sprijinul oamenilor de teatru care au nevoie de ajutor, prin spectacole oferite în numele cauzei artiştilor pentru care scena rămâne o frumoasă amintire”.

(Liliana Bujdei)

 


Intră acum și în grupul de