Tânăr din Frătăuții Vechi cu permisul suspendat, urmărit cinci kilometri până când s-a reușit blocarea lui în trafic. El mai avea de așteptat o zi până când expira suspendarea permisului


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 21 de ani din Frătăuții Vechi este cercetat penal pentru mai multe infracțiuni după ce a fost urmărit în trafic cinci kilometri, joi dimineața, de un echipaj de poliție.

Potrivit Poliției Județene Suceava, joi dimineața, la ora 01.15, în timp ce acționa pe DJ  178F, pe raza comunei Frătăuții Vechi, o patrulă din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, însă conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia cu semnalele acustice și luminoase în funcţiune pe o distanţă de 5 kilometri, fiind blocat pe DC Măneuţi.

La volan a fost identificat un localnic de 21 de ani, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că  acesta are permisul de conducere suspendat până în data de 2 martie.

 Din cercetări, polițiștii au stabilit și faptul că autoturismul aparţine fratelui conducătorului auto, fiind luat din curte,  fără știrea acestuia.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „furt în scop de folosință, ce va fi soluționat procedural.

Totodată,tânărul  a fost sancţionat contravenţional pentru nerespectarea semnalelor de oprire ale poliţiştilor şi pentru faptul că, nu avea asupra sa cartea de identitate şi poliță de asigurare RCA.(N.B.)


Intră acum și în grupul de