Trei elevi ai Colegiului Naţional “Petru Rareş” Suceava vor reprezenta judeţul Suceava la etapa naţională a Olimpiadei de limba spaniolă


Intră acum și în grupul de

 

Trei elevi fac parte din lotul olimpic judeţean care va reprezenta judeţul Suceava la etapa naţională a Olimpiadei de limba spaniolă, care se va desfăşura în perioada 2-6 aprilie 2018, în judeţul Dâmboviţa.

Potrivit inspectorului şcolar sucevean Constantin Tiron, etapa județeană a Olimpiadei de limbi romanice – limba spaniolă s-a desfăşurat pe 3 martie și 10 martie 2018, la Colegiul Economic ”Dimitrie Cantemir” Suceava, în cadrul căreia elevii clasei a IX-a au susținut doar probă scrisă, în timp ce elevii claselor X-XI-XII, pe lângă proba scrisă, au avut de parcurs și o proba orală (înțelegerea unui document audio-video și exprimare orală).

El a spus că în urma centralizării rezultatelor de la cele două probe (proba scrisă și proba orală),  s-a stabilit componenţa lotului olimpic județean  participant la etapa națională a Olimpiadei de limbi romanice – limba spaniolă.

Inspectorul şcolar sucevean a precizat că lotul olimpic este format din trei elevi ai Colegiului Naţional “Petru Rareş” Suceava, respectiv Gherasim Octavian George, clasa a IX-a, Semenciuc Sabina, clasa a X-a, Cărceanu Diana Florina, clasa a XI-a, toţi cei trei elevi suceveni fiind îndrumaţi de profesoara Norocel Ancuța.

Etapa naţională a Olimpiadei de limbi romanice – limba spaniolă  urmează să aibă loc, în perioada 2-6 aprilie 2018, în județul Dâmboviţa.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de