Amplă acțiune a polițiștilor suceveni în baruri, cluburi și săli de jocuri. Au fost aplicate peste 30 de amenzi pentru încălcarea ordinii şi liniştii publice


Intră acum și în grupul de

Serviciul Ordine Publică, Serviciul Investigații Criminale și Poliția Municipiului Suceava au organizat  în zilele de 10 și 11 martie a.c. o acţiune în sistem integrat pe raza municipiului Suceava, în urma căreia au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 6.000 de lei.

Potrivit Poliției Județene Suceava, au fost controlate 42 baruri, cluburi și săli de jocuri, fiind legitimate 325 persoane şi verificaţi 13 agenți de pază.

„S-a constatat o infracţiune şi au fost aplicate 38 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 6.650 lei, din care 31 la Legea nr.61/1991 republicată pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, a precizat IPJ Suceava.

Acțiunea  polițiștilor a avut drept principale obiective creșterea gradului de siguranță și protecție pentru cetățeni prin protejarea persoanei, a patrimoniului, siguranța stradală și siguranța rutieră. Totodată, la această acțiune au fost cooptate și forțe ale Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava și Poliția Locală.


Intră acum și în grupul de