Clădirea unui complex comercial din Broșteni afectată de un incendiu. Au ars bunuri dintr-un restaurant, dar au fost afectate și bunuri dintr-un supermarket și o farmacie
Pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență din localitățile Broșteni, Crucea și Borca, au intervenit timp de șapte ore, vineri, cu cinci autospeciale cu apă și spumă și o autoscară mecanică pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în jurul orei 1:00 la clădirea unui complex comercial, din orașul Broșteni.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la acoperișul construcției și la etaj, cu pericol de propagare la întreaga clădire și la vecinătăți.

Potrivit ISU Suceava, au ars aproximativ 1.200 de metri pătrați din acoperiș, încăperi anexe ale unui restaurant, aflat la etaj, pe aproximativ 400 de metri pătrați, obiecte de mobilier, aparate electronice și alte bunuri. S-au degradat învelitoarea din tablă a acoperișului pe aproximativ 2.000 de metri pătrați, instalații electrice, instalații de încălzire, tencuiala din încăperile de la etaj. La parter, s-au degradat tavanele și pereții interiori ai clădirii și alte bunuri dintr-un supermarket și un magazin de mobilă. De asemenea, au fost afectate obiecte de mobilier și un computer de la o farmacie, aflată tot la parter.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul clădirii și construcțiile învecinate, cu bunurile aferente, precizează sursa citată.(N.B.)

loading...