Anexe ale unei gospodării din Brodina, afectate de un incendiu izbucnit din cauza jarului căzut dintr-o sobă


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus și ai Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență din localitățile Brodina și Straja, au intervenit, sâmbătă, timp de aproape patru ore, cu cinci autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Brodina.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la anexele gospodărești, cu pericol de propagare la casa de locuit și la o construcție în care se afla un banzic (echipament de tăiere, fierăstrău cu bandă), precizează ISU Suceava.

În incendiu au ars o bucătărie de vară, corp comun cu o magazie, pe o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați, și 20 de metri pătrați din acoperișul unui adăpost de animale din care s-au mai degradat alți 30 de metri pătrați.

Incendiul a izbucnit în bucătăria de vară, cel mai probabil din cauza jarului căzut dintr-o sobă cu acumulare de căldură.

Prin intervenția pompierilor au fost salvate casa proprietarului și banzicul, dar și două bovine și 20 de păsări de curte.(N.B.)


Intră acum și în grupul de