Doi bărbați din Preutești au furat economiile unui consătean. Ei au tăiat lemne în curtea consăteanului și au observat unde își ține banii, iar după câteva zile i-au furat


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni au atras, sâmbătă,  atenţia sucevenilor să fie atenți privind persoanele cărora primite în locuinţă sau la care apeleaz pentru prestarea unor diverse treburi gospodăreşti și solicită să nu arate persoanelor necunoscute locurile în care păstrează bani sau alte valori.

Poliția Suceava arată că vineri,  în urma continuării cercetărilor într-un caz reclamat în 19 martie, privind furtul sumei de 3.000 de lei, din locuința unui bărbat de 80 de ani din comuna Preutești, polițiștii au reușit identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei ca fiind doi localnici de 34 și respectiv de 39 de ani.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în data de 8 martie, cei doi au tăiat lemne la locuința bărbatului, iar la final acesta i-a plătit cu o sumă de bani, timp în care bărbatul de 39 de ani a observat locul de unde acesta a luat banii.

Ulterior în data de 13 martie, în jurul orei 20.30, cei doi s-au deplasat la locuința bărbatului și au furat 3.000 lei, sumă pe care au împărțit-o.

Cu ocazia audierii, cei doi autori au recunoscut fapta comisă.

În acest caz s-a deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, ce va fi soluționat procedural.(N.B.)


Intră acum și în grupul de