Ion Lungu despre proiectul autobuzelor electrice: Am adus odată autobuze noi, performante și voi mai aduce odată. Cei care dau lecții de morală ne-au lăsat o societate în faliment


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, răspunzând acuzelor PSD că nu a depus încă proiectul privind achiziția, cu fonduri europene, a 40 de autobuze electrice, că el a adus odată autobuze noi și performante în municipiu și o va mai face odată.

„Față de alții care vorbesc, am adus odată autobuze noi performante în municipiul Suceava. Eu, Ion Lungu, le-am adus personal din Franța”, a spus Lungu.

Primarul a estimat că până la sfârșitul anului ar urma să fie semnat contractul de finanțare, subliniind că data limită nu depinde de Primăria Suceava.

El a apreciat că un termen „realist și optimist” este data de 30 iunie 2019 când ar  trebui să fie aduse aceste autobuze electrice.

Depunerea documentației se poate face până la sfârșitul anului, a spus Lungu care a adăugat că degeaba se depune repede dacă nu se scurtează etapa de evaluarea până la 30 iunie 2018.

„Am adus odată autobuze noi, performante și voi mai aduce odată. Cei care dau lecții de morală ne-au lăsat o societate în faliment”, a spus Lungu.

În ceea ce privește terenul pentru noua autobază de autobuze electrice, el a  spus că acesta a fost identificat.

„ Avem o problemă la teren. Am dat terenul în proprietatea TPL ca să poată beneficia de el. Legislația spune că trebuie să fie terenul Primăriei. Ca să le iau terenul înapoi trebuie să fac o diminuare de capital social. Am identificat o suprafață de teren unde facem divizia electrică”, a spus Lungu. (T.B.)


Intră acum și în grupul de