Piese ale unui Mercedes Benz Vito dezmembrat, căutat de autoritățile din Italia, găsite de polițiștii de frontieră din Siret într-un microbuz ucrainean

Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Siret au depistat, miercuri, un cetățean ucrainean care transporta într-un microbuz componentele unui autovehicul marca Mercedes Benz Vito ce figura în bazele de date ca fiind furat din Italia.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisar șef Ilie Poroch Serițan, miercuri după amiza, în jurul orei 16.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră un cetățean ucrainean, Dmytro C., în vârstă de 29 ani, conducând un microbuz marca Mercedes.

Din primele verificări s-a constatat faptul că acesta transportă, în compartimentul de marfă al autovehiculului, alături de bagajele personale, mai multe componente şi piese auto, a spus Poroch Serițan.

El a menționat că în această situație, polițiștii de frontieră au verificat cu atenție componentele şi au constatat că unele dintre acestea aparțin unui alt autovehicul marca Mercedes Benz Vito, care figura în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de către autoritățile din Italia.

În acest caz, se continuă cercetările pentru tăinuire, iar piesele autovehiculului dezmembrat au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar  microbuzul folosit la transportul acestora a fost indisponibilizat la sediul Poliției de frontieră.(N.B.)