Un tânăr băut a acroșat un autoturism parcat în zona parcului Simion Florea Marian din Suceava, după care și-a parcat mașina între alte două autoturisme pe strada Leca Murariu

Un tânăr de 21 de ani din Todirești este cercetat penal după ce, vineri dimineața, fiind băut, a condus un autoturism și a provocat un accident rutier, părăsind zona.

Astfel, potrivit Poliției Județene Suceava, vineri dimineața, la orele 02:55, polițiștii Poliției municipiului Suceava au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier soldat cu pagube materiale pe str.  Mihai Viteazul din Suceava.

Echipajul de poliție rutieră s-a deplasat la faţa locului, constatând că un tânăr de 21 de ani, din comuna Todirești, a condus autoturismul pe str. Mihai Viteazul, în Suceava, iar când a ajuns în parcarea din zona parcului Simion Florea Marian a acroșat un autoturism parcat, după care a continuat deplasarea către strada Leca Murariu, unde a oprit autoturismul între alte autoturisme parcate.

În urma măsurilor dispuse șoferul a fost găsit de polițiști și testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,86 mg/l alcool pur în aer expirat, fiindu-i, de asemenea, recoltate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz verificările sunt continuate pentru  „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.(N.B.)