Un tânăr băut a acroșat un autoturism parcat în zona parcului Simion Florea Marian din Suceava, după care și-a parcat mașina între alte două autoturisme pe strada Leca Murariu


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 21 de ani din Todirești este cercetat penal după ce, vineri dimineața, fiind băut, a condus un autoturism și a provocat un accident rutier, părăsind zona.

Astfel, potrivit Poliției Județene Suceava, vineri dimineața, la orele 02:55, polițiștii Poliției municipiului Suceava au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier soldat cu pagube materiale pe str.  Mihai Viteazul din Suceava.

Echipajul de poliție rutieră s-a deplasat la faţa locului, constatând că un tânăr de 21 de ani, din comuna Todirești, a condus autoturismul pe str. Mihai Viteazul, în Suceava, iar când a ajuns în parcarea din zona parcului Simion Florea Marian a acroșat un autoturism parcat, după care a continuat deplasarea către strada Leca Murariu, unde a oprit autoturismul între alte autoturisme parcate.

În urma măsurilor dispuse șoferul a fost găsit de polițiști și testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,86 mg/l alcool pur în aer expirat, fiindu-i, de asemenea, recoltate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz verificările sunt continuate pentru  „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.(N.B.)


Intră acum și în grupul de