Ambasadorul Marii Britanii: E o preocupare, la Suceava, lipsa unei autostrăzi. Știu că este un plan guvernamental de transport și sper că vor fi progrese în această privință

Ambasadorul Marii Britanii în România, Paul Brummell, a declarat, vineri, la Suceava, că există o preocupare a autorităților sucevene legate de lipsa unei autostrăzi în zonă care să conducă la dezvoltare.

Brummell a spus că România este o țară foarte frumoasă și că este absolut o plăcere de a călători prin România, mai ales că el este geograf.

„ Autostrăzi sunt, dar nu prea multe. Am vorbit cu președintele Consiliului Județean despre acest lucru. Este o preocupare, aici, la Suceava, că autostrăzi nu prea sunt în această regiune și este  o dificultate pentru industrie, dar știu că este un plan guvernamental de transport și sper că vor fi progrese în această privință”, a spus Brummell.

Diplomatul a mai spus că salută inițiativa lui Gheorghe Flutur privind proiectul „Plantează copacul tău în Bucovina” la care el a luat parte, joi, la Mănăstirea Humorului.

„A fost o inițiativă foarte bună în care să înveți copiii despre importanța de a păstra frumusețea naturii. Este ceva foarte frumos. A fost o plăcere”, a spus Brummell.(T.B.)