Ambasadorul Marii Britanii: E o preocupare, la Suceava, lipsa unei autostrăzi. Știu că este un plan guvernamental de transport și sper că vor fi progrese în această privință


Intră acum și în grupul de

Ambasadorul Marii Britanii în România, Paul Brummell, a declarat, vineri, la Suceava, că există o preocupare a autorităților sucevene legate de lipsa unei autostrăzi în zonă care să conducă la dezvoltare.

Brummell a spus că România este o țară foarte frumoasă și că este absolut o plăcere de a călători prin România, mai ales că el este geograf.

„ Autostrăzi sunt, dar nu prea multe. Am vorbit cu președintele Consiliului Județean despre acest lucru. Este o preocupare, aici, la Suceava, că autostrăzi nu prea sunt în această regiune și este  o dificultate pentru industrie, dar știu că este un plan guvernamental de transport și sper că vor fi progrese în această privință”, a spus Brummell.

Diplomatul a mai spus că salută inițiativa lui Gheorghe Flutur privind proiectul „Plantează copacul tău în Bucovina” la care el a luat parte, joi, la Mănăstirea Humorului.

„A fost o inițiativă foarte bună în care să înveți copiii despre importanța de a păstra frumusețea naturii. Este ceva foarte frumos. A fost o plăcere”, a spus Brummell.(T.B.)


Intră acum și în grupul de