Un șofer din Rădăuți, în stare avansată de ebrietate, a intrat cu mașina pe spațiul verde al unui sens giratoriu în loc să-l ocolească


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Rădăuți este cercetat penal pentru că a condus în stare avansată de ebrietate și a intrat cu mașina pe spațiul verde al unui sens giratoriu în loc să-l ocolească.

Potrivit Poliției Județene Suceava, joi seara, la ora 19.39, un bărbat de 60 de ani, din municipiul Rădăuți, a condus autoturismul pe strada 1 Mai  din  Rădăuți, iar în  sensul giratoriu de la intersecția cu străzile Putnei, Piața Unirii și Ion Nistor nu a ocolit sensul giratoriu și a intrat cu mașina pe spațiul verde.

Întrucât șoferul emana miros de alcool a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat valoarea de  0,99  mg/l alcool pur în aerul expirat.

El a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană cu o alcoolemie peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”.(N.B.)


Intră acum și în grupul de