Un șofer octogenar a adormit la volan, în miezul zilei, la Rădăuți, și a ajuns cu mașina pe contrasens unde a lovit două mașini, rănind ușor patru copii


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Rădăuți în vârstă de 81 de ani este cercetat penal după ce a provocat un eveniment rutier în urma căruia patru copii au fost răniți.

Potrivit Poliției Județene Suceava, vineri la ora 13:15, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Bucovinei din municipiul Rădăuți, un localnic de 81 de ani, a adormit la volan și a pătruns pe sensul opus.

Mașina , octogenarului a acroșat ușor un autoturism condus regulamentar de un tânăr de 18 ani, din orașul Milișăuți, după care a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, tot din orașul Milișăuți.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a patru copii, cu vârste între 4 și 12 ani, toți din orașul Milișăuți, pasageri în autoturismul condus regulamentar de bărbatul de 39 de ani.

Șoferii implicați în eveniment au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural, precizează Poliția Suceava.(N.B.)


Intră acum și în grupul de