Patru bărbați au ajuns cu mașina într-o mlaștină la Horodniceni după ce au chefuit în mai multe locații. Ei au scos mașina din mlaștină și au început să se certe


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 45 de ani din Fălticeni este cercetat penal pentru mai multe infracțiuni după ce a condus băut un autoturism și a ajuns cu mașina într-o mlaștină la Horodniceni, dar și pentru că a agresat pe unul dintre ocupanții mașinii.

Potrivit Poliției Județene Suceava, vineri dimineața, Secția 7 Poliție Rurală Mălini a fost sesizată prin 112 că pe raza comunei Horodniceni, se află un autoturism al cărui conducător auto este sub influența băuturilor alcoolice.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că joi seara un bărbat de 45 de ani din Fălticeni a consumat băuturi alcoolice împreună cu un tânăr de 20 de ani și cu alți doi bărbați din Horodniceni la un magazin din comuna Horodniceni și ulterior la un restaurant din municipiul Fălticeni.

Apoi, în jurul orei 22:00 bărbatul de 45 de ani din municipiul Fălticeni a condus autoturismul său pe drumurile publice, ocazie cu care, la intrarea în comuna Horodniceni, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-o mlaștină.

După ce toți patru au scos autoturismul, pe traseul către satul Horodniceni, ei au început să se certe, fapt pentru care, conducătorul auto a oprit mașina și s-a îmbrâncit cu tânărul de 20 de ani, pe care l-a și lovit, provocându-i o leziune minoră.

Întrucât emana halenă alcoolică, șoferul a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „lovire sau alte violențe”, ce va fi soluționat procedural.(N.B.)


Intră acum și în grupul de