Trei menţiuni şi un premiu al II-lea au obţinut elevii suceveni la etapa naţională a Olimpiadei de ştiinţe socio-umane


Intră acum și în grupul de

Trei menţiuni şi un premiu al II-lea au obţinut elevii suceveni la etapa naţională a Olimpiadei de ştiinţe socio-umane, ce s-a desfăşurat la Iaşi, în perioada 2-6 aprilie 2018.

Conform ISJ Suceava, echipajul format din elevele Daria Maria Purdilă şi Alexandra Filip, din clasa a IV-a, de la Şcoala Gimnazială “Ion Irimescu” Fălticeni, îndrumate de profesoarele Maria Ciocoiu şi Alice Catrina, a obţinut menţiune la disciplina Educaţie civică.

La disciplina Psihologie, Premiul al II-lea a fost acordat elevei Diana Baron, clasa a XII-a, de la Colegiul “Alexandru cel Bun” Gura Humorului, îndrumată de profesorii Ana Maria Rusu şi Daniel Rusu.

La disciplina Sociologie, eleva Diana Ioana Dragoman, clasa a XI-a, de la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu” Suceava, îndrumată de profesorul Cezar Ioan Anuţei, a obţinut menţiune, iar la disciplina Filosofie, eleva Diana Pîţîliga, clasa a XII-a, de la Colegiul Naţional “Petru Rareş” Suceava, îndrumată de profesorul Călin Voicu, a obţinut menţiune.

Lotul olimpic judeţean a fost însoţit de profesoara Irina Geanina Harja de la Colegiul Naţional “Ştefan cel Mare” Suceava.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de