Lanțul spaniol de magazine de jucării educaționale Eurekakids vrea să deschidă un magazin în Suceava. Jucăriile și jocurile Eurekakids stimulează simțurile, jocul în familie, joaca afară și ajută copiii să învețe


Intră acum și în grupul de

Lanțul spaniol de magazine de jucării educaționale Eurekakids, prezent astăzi în 13 țări, vrea să intre în România în regim de franciză, potrivit franciza.ro

Potrivit sursei citate, ținta acestui lanț de magazine sunt centrele comerciale importante din orașe mari din țară, inclusiv Suceava.

Eurekakids deține o rețea extinsă de magazine de jucării educaționale în 13 țări: Spania, Italia, Franța, Belgia, Andorra, Columbia, Panama, Luxemburg, Oman, Dubai, Quatar și Croația.

Astăzi, Eurekakids este magazinul de jucării educaționale nr. 1 ce oferă o gamă extinsă de jucării pentru familii și copii.

Eurekakids oferă un catalog cu peste 7000 de articole. Jucării destinate trezirii inteligentiei copiilor, destinate copiilor de toate vârstele cu promisiunea de a antrena viitoarele generartii cu jocuri ce stimulează imaginația și promovează valori ca prietenia, lucrul în echipa sau încrederea în sine. Jucăriile și jocurile Eurekakids ajută la trezirea minților copiilor, stimulează simțurile, jocul în familie, joaca afară, ajutându-i să construiască, creeze și – mai presus de toate – să învețe, arată sursa citată.


Intră acum și în grupul de