Un bărbat din Ciocănești a intrat cu mașina într-un gard când încerca să scape de urmărirea Poliției. El nu avea permis de conducere


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Ciocănești a intrat cu mașina într-un gard în timp ce încerca să scape de urmărirea polițiștilor el neavând permis de conducere.

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă, o patrulă mixtă poliție-poliție de frontieră a identificat un  autoturism plecat din centrul comunei Ciocăneşti către localitatea Cârlibaba și a pornit în urmărirea acestuia cu semnalele luminoase şi acustice în funcţiune.

Bărbatul aflat la volan nu a oprit și a continuat deplasarea pe DN 18 și apoi pe DC Colacu – Oiţa, unde, pe fondul neadaptării vitezei, bărbatul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și a intrat în coliziune cu un gard din plase de sârmă după care s-a oprit pe un teren din zonă.

La volanul autoturismului polițiștii au identificat un bărbat de 33 de ani, din comuna Ciocănești, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.(N.B.)


Intră acum și în grupul de