Viceprimarul Lucian Harșovschi anunță reabilitarea parcării din apropierea Direcției Silvice, dar și desființarea trecerii pentru pietoni spre sediul Poliției Județene. Aceasta va fi mutată în zona Centrului Județean de Transfuzii Sanguine


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat, joi, începerea lucărilor de reabilitare a parcărilor din municipiu, exemplificând cu cea din zona Direcției Silvice Suceava.

Viceprimarul a menționat că din cauză că în momentul de față nu se pot crea noi locuri de parcare, proiectul celor 5000 de locuri de parcare este în continuare blocat de PSD în Consiliul Local, fiind deja nouă luni pierdute, acum se reabilitează doar parcările existente.

La parcarea din apropierea Direcției Silvice Suceava se vor înlocui bordurile și se vor ridica la nivel canalele și geigerele, iar după finalizarea covorului de asfalt și marcarea acestuia, 30 de mașini vor putea fi parcate în mod ordonat.

Astfel, va fi reabilitată o parcare cu o suprafață de 650mp, vor fi montate borduri mari pe o lungime de 95 de metri, vor fi înlocuite cinci cămine, se vor monta două noi grătare și se vor folosi 63 de tone de asfalt BA 16 și 30 tone de asfalt BAD 25

„Tot în zonă, pentru un trafic rutier mai lejer, se va anula trecerea de pietoni veche de la Direcția Silvică, spre Inspectoratul de Poliție Județean, urmând ca una nouă să fie creată în intersecția bulevardului 1Mai cu strada Scurtă, în așa fel încât traversarea să se facă pe lumina verde a semaforului”, a precizat Harșovschi.

El a precizat că pentru noua trecere pentru pietoni corpurile de iluminat sunt deja montate, urmând a fi marcată această trecere.(T.B.)


Intră acum și în grupul de